Om oss

Jag hjälper dig att hitta din finaste Slow Tourism semester

Tack vare ett nära samarbete med ägarna till Casa Maja och Casa Vacanze i Badolato samt Badolato Slow Village och Travel Calabria i Italiens allra sydligaste kust, nämligen i Kalabrien mot det Ioniska havet kan jag erbjuda ett tjugotal lägenheter till uthyrning för längre tids vistelse.

I tillägg till dessa fina lägenheter kan du se vilka aktiviteter som erbjuds i området. Jag har ett nära samarbete med de lokala företagarna och resebyrån i Badolato är en komplett Destination Management Company DMC.

Jag representerar ägarna till lägenheterna och arrangörerna av aktiviteter i Badolato men till området räknas även följande städer: Guardavalle, Monasterace, San Floro, Sant’Andrea Apostolo dello Ionio, Santa Caterina dello Ionio, Stilo, Gerace, San Bruno, Catanzaro och Soverato. Besök gärna dessa städer och byar också när ni är i Kalabrien!

Tina Björkegren
Tina Björkegren

Bakgrund

Jag har en fil. kand i företagsekonomi, med inriktning marknadsföring av turism och tjänster. Jag har arbetat 15 år i turism- och resebranschen med försäljning, bokning, marknadsföring, som turoperatör och VD- assistent. Jag har arbetat på flygbolagen Swissair och flygalliansen The Qualiflyer Group, på Birka Cruises, på en inkommande turoperatör och på ett incentive- och eventföretag.

Nu arbetar jag med information om EU i Upplev Europa i Kulturhuset/ Stadsteatern i Stockholm. Har tidigare arbetat inom Svenska kyrkan med projektledning och administration samt för miljö- och hållbarhetsarbetet.

Med hjälp av min bakgrund, utbildning och erfarenhet vill jag ge möjligheter till gäster från norra Europa att kunna stanna en längre tid i Kalabrien till ett rimligt pris och att få uppleva Slow Tourism, som arrangeras av mina lokala Badolatesiska samarbetsparters.

Varmt välkommen att få uppleva Calabrian Slow Tourism!