Om oss

Jag hjälper dig att hitta din finaste Slow Tourism semester

Tack vare ett nära samarbete med ”Riviera e Borghi degli Angeli” i Italiens allra sydligaste kust, nämligen i Kalabrien mot det Ioniska havet kan jag erbjuda ett tjugotal lägenheter till uthyrning för längre tids vistelse.

I tillägg till dessa fina lägenheter kan du se vilka aktiviteter som erbjuds i området. Jag har ett nära samarbete med de lokala företagarna och resebyrån i Badolato är en komplett Destination Management Company DMC.

Jag representerar ägarna till lägenheterna och arrangörerna av aktiviteter i Badolato men till området räknas även följande städer: Guardavalle, Monasterace, San Floro, Sant’Andrea Apostolo dello Ionio, Santa Caterina dello Ionio och Stilo.

Besök gärna dessa städer också när ni är i Kalabrien!

Tina Björkegren
Tina Björkegren

Bakgrund

Jag har en fil. kand i företagsekonomi, med inriktning marknadsföring av turism och tjänster. Jag har arbetat 15 år i turism- och resebranschen med försäljning, bokning, marknadsföring, som turoperatör och VD assistent. Jag har arbetat på flygbolagen Swissair och alliansen The Qualiflyer Group, på Birka Cruises, på en inkommande turoperatör och på ett incentive- och eventföretag.

Nu arbetar jag inom Svenska kyrkan som projektledare för miljö- och hållbarhetsarbetet samt som administratör.

Med hjälp av min bakgrund, utbildning och erfarenhet vill jag ge möjligheter till gäster från norra Europa att kunna stanna en längre tid i Kalabrien till ett rimligt pris och att få uppleva Slow Tourism, som arrangeras av mina lokala kalabresiska samarbetsparters.

Varmt välkommen att få uppleva Calabrian Slow Tourism!