Studiecirkel om södra Italien, hösten 2020

Kalabrien –aperitivo

Är du nyfiken på södra Italiens outforskade pärla – Kalabrien? Vill du lära dig mer om södra Italien? Då har du kommit rätt!

Vi arrangerar en unik studiecirkel med tema den syditalienska regionen Kalabrien! Under trevliga former i en liten grupp bekantar vi oss med dess historia, geografi, kultur och mattraditioner. Vi kommer även att bjuda på några goda specialiteter från Kalabrien.

Vi har samtal och diskussioner på svenska. Det är en interaktiv kurs där vår kursledare Giovanna delar med sig av sin kunskap om denna varma och vackra del av Italien. Vi lär oss några användbara fraser på italienska och får också några goda smakprov att äta som är typiska för regionen. Medverkan av den italienska turistguiden Rosanna Gangemi, direkt från Kalabrien.

Läs nu om Kalabrien och res dit 2021 när corona är över!
Den här kursen är tänkt att ge dig kunskap och inspiration för att få ut ännu mer av din turistvistelse och även stanna längre tid i Kalabrien.

Datum: 12 oktober – 23 november 2020, sex måndagar, uppehåll v. 45, 2/11.
Tid: Kl. 18.00 – 20.00 inkl. paus.
Kostnad: 1900:-/ person
Max antal deltagare: 12 personer.
Plats: Stockholm, lokal centralt nära T-bana och buss.

Kursarrangör: Calabrianvacations, Stockholm.
Kursledare: Giovanna Carlsson, italiensklärare och kock från Neapel, Tina Björkegren, Calabrianvacations, Stockholm. Medverkande: Rosanna Gangemi, auktoriserad guide i Italien.

För information och anmälan: Tina Björkegren Calabrianvacations, info@calabrianvacations.se +46 (0)703- 222 944

Varmt välkomna önskar

Tina Björkegren

Tina Börkegren

Giovanna Carlsson

Giovanna Carlsson

Rosanna Gangemi

Rosanna Gangemi